Schilderwerk gedurende het gehele jaar

Schilderen kan het hele jaar

Schilderwerk kan tegenwoordig het hele jaar worden uitgevoerd, mits de weersomstandigheden niet al te extreem zijn. De schildersmaterialen zijn en worden steeds beter afgestemd op de weersomstandigheden.

Nieuwe technieken

Voor duurzaam schilderwerk is het van belang dat de relatieve vochtigheid niet te hoog is en de buitentemperatuur niet te laag is. Dankzij nieuwe technieken kunnen onze vakmensen uitstekende werkomstandigheden scheppen door het te schilderen object af te schermen van de weersinvloeden. Ook zijn hedendaagse verven geschikt om bij lagere temperaturen te verwerken en het is mogelijk om de ruimte achter de afscherming te verwarmen.

Voordeel in de winter

Voor binnenschilderwerk kunt U in de periode van 1 december 2009 t/m 28 februari 2010 profiteren van onze “winterkorting”. De winterkorting is van toepassing op alle soorten binnenschilderwerk en behangwerk mits de opdracht minimaal 3 mandagen betreft en de werkzaamheden binnen de genoemde periode worden uitgevoerd. Heeft u interesse neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Indien u de aanvraag per e-mail wilt verzenden maak dan gebruik van dit offerteaanvraagformulier.