Visie

Wij blijven ons continu inzetten om U zo goed en snel mogelijk van uw schilderwerk te bevrijden. Doordat wij alle benodigde vakkennis en materialen in eigen huis hebben, kunnen wij adequaat en onafhankelijk functioneren.

Natuurlijk kijkt iedere opdrachtgever naar de geoffreerde prijs voor de werkzaamheden. En binnen een concurrerende markt, zullen er ongetwijfeld behoorlijke prijsverschillen te vinden zijn. Echter dient voor een juiste afweging het totale plaatje bekeken te worden.

Onze schilders verstaan hun vak, getuige dit alleen al van de vakdiploma’s en jarenlange ervaring. Zij volgen regelmatig diverse cursussen zodat zij kunnen werken volgens de laatst geldende normen en ook de nieuwste technieken beheersen. Zij begrijpen de ondergrond en weten moeiteloos in te schatten welke maatregelen er genomen moeten worden om de ondergrond in oorspronkelijke staat terug te brengen. Reinigen, schuren, krabben /afbranden en plamuren. Het merendeel van de werkzaamheden zit later verscholen onder de nieuwe verflaag. Maar door deze perfecte voorbereiding garanderen wij onze klanten kwaliteit en duurzaamheid voor jarenlang plezier.

Wij geloven dat goed schilderwerk véél goedkoper is dan even met de “franse slag” iets in de verf smeren. Daarvoor moet U dus niet bij ons zijn. Wij bieden U namelijk een flinke dosis service en kwaliteit. Door onze kwaliteit heeft U langer plezier van uw investering en dit betaalt uiteindelijk een eventueel prijsverschil meer dan terug.