Geschiedenis


De Groot Schilderwerken is als eenmanszaak in 1934 begonnen aan de Voorstraat in Kampen. In de eerste jaren werden de werkzaamheden uitgevoerd met handkar en bakfiets. Tegenwoordig beschikt het Schildersbedrijf over een modern wagenpark waarmee het werkgebied met een straal van 80 km rondom Kampen wordt bestreken. Onder meer vanwege uitbreiding zijn we in 1990 verhuisd naar de Industrieweg 19 te Kampen.

Door de jaren heen is de Groot Schilderwerken uitgegroeid tot een modern en allround schildersbedrijf welke werkzaamheden verricht voor aannemers, bedrijven, gemeenten, industrieën, particulieren, woningbouwverenigingen en zorginstellingen.

In 2005 heeft mevrouw E. Lans het schildersbedrijf overgenomen en als teken van eer het bedrijf vernoemd naar de voormalig eigenaar Schildersbedrijf J. de Groot Kampen B.V.

De Groot schilderwerken nu Schildersbedrijf J. de Groot bewijst haar kwaliteiten reeds 75 jaar en heeft in die tijd zeer veel ervaring opgedaan. Met een gemiddeld aantal van 20 werknemers voor diverse disciplines hebben wij inmiddels een hele lange lijst van werken die wij in die 75 jaar hebben gerealiseerd.

De kennis en ervaring opgedaan uit deze projecten wordt benut bij de uitvoering van nieuwe projecten. Echter is iedere nieuwe opdracht weer uniek en gaan we daar met enthousiasme mee aan de slag.