Overige afwerking

Brandwerende coating

Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid. Naast de 30- en 60-min brandwerende beglazing is ons bedrijf ook in staat om stalen onderdelen van een gebouw dusdanig te behandelen dat ze brandwerend beschermd zijn.

P5110001SMALL

Anti-Graffiti
Of graffiti nu een vorm van kunst is of een vorm van laster, hangt in onze optiek af ,of de graffiti gevraagd of ongevraagd is aangebracht.

Om graffiti op objecten te voorkomen kunnen wij een anti-graffiti-coating aanbrengen. Dit is een onzichtbare beschermende laag welke na een graffiti aanval eenvoudig kan worden verwijderd zonder verdere schade aan te brengen aan de ondergrond. Vanwege de diversiteit aan coatings zijn de eisen van de opdrachtgever bepalend voor het te kiezen product. Wij adviseren uw graag over de mogelijkheden.

graffitiSMALL

Vloercoating
Een vloercoating is een manier om van uw oude vloer weer een onderhoudvriendelijke, vloeistofdichte slijt- en stootvaste vloer te maken. De vloercoating kan onder meer worden aangebracht op industriële bedrijfsvloeren, kantoor, kantine, winkel, showroom, werkplaats, garage, woon- en hobbyruimte. De coating is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij informeren U graag over de mogelijkheden.

Folie plakken
Wij plakken diverse soorten folies voor verschillende toepassingsgebieden. De folies zijn globaal onderverdeeld in de volgende klassen: zonwerende en uv-folies, veiligheidsfolies, privacy folies, inbraakvertragende folies en designfolies. Voor meer informatie over folies kunt u contact met ons opnemen.