AF- erkenningsregeling

Logo_AF_Glas_Beh_Schil“ Een kwast vasthouden kan iedereen, echter schilderen is een vak! ”

Algemeen

Iedereen kan een muurtje verven, maar schilderen is een ander verhaal. Om het kaf van het koren te scheiden is er in 1995 een kwaliteitskeurmerk voor schilders, behangers en glaszetters in het leven geroepen. Dit kwaliteitskeurmerk was hard nodig, daar het aantal beunhazen in de jaren drastisch is toegenomen.

Het schilderen is een ambacht. De professionele AF-erkende schilder weet om welke houtsoort, ondergrond het gaat, welke grondlaag erop moet en hoe hij het een en ander juist moet behandelen voor een duurzaam resultaat. Bij het onjuist uitvoeren van handelingen en bewerkingen, valt de verf er met een jaar vanzelf vanaf. En dan bent U verder van huis!

AF- erkenning


Zoals het kwaliteitskeurmerk betaamt blijven de voorwaarden voor AF-erkenning streng. Zo moeten de AF-erkende bedrijven over vakdiploma’s beschikken en aan allerlei administratieve eisen voldoen. Daarnaast houdt een onafhankelijke organisatie jaarlijks bij elke deelnemer een technische inspectie en worden offerten ingezien. Ook houdt AF, deelnemers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die onder meer bijdragen aan hoge kwaliteit, veilige arbeidsomstandigheden en een beter milieu.

Er zijn slecht 1.500 AF-erkende bedrijven in heel Nederland en hier is “Schildersbedrijf J. de Groot Kampen B.V.” er één van.

  Voordelen voor u

Bij ons kunt U een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen verwachten. Een planning die met U wordt afgestemd en kwaliteit en garanties op materialen en arbeid.

Kortom:  professionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.